LIVET

Dagens planer

Hej bloggen!

Jag har varit upptagen med att redigera samt skicka in en castingvideo under förmiddagen.. 🙂 Äntligen Ă€r jag klar, och det enda jag behöver göra nu Ă€r att stanna hemma och vĂ€nta pĂ„ nĂ„gra killar som ska hit för att kolla elementen! Det har nĂ€mligen varit problem med vĂ€rmen hĂ€r hemma under dom senaste 3 veckorna.. LĂ€genheten har varit iskall vissa dagar! SĂ„ dĂ€rför ska dom hit för att kontrollera att allting stĂ„r rĂ€tt till.. Vilket det uppenbarligen inte gör haha! 😉

Äntligen mĂ„ndag förresten.. 😀 Jag glömde nĂ€stan bort det haha.. Det kĂ€nns som söndag för mig, men det beror nog pĂ„ att jag har haft fullt upp hela helgen! I fredags var jag ju pĂ„ 2 olika event pĂ„ Stureplan.. I lördags blev det middag och öl ute pĂ„ en krog.. Och igĂ„r var jag först pĂ„ fika och lunch hos mina förĂ€ldrar, innan jag Ă„kte vidare pĂ„ en jĂ€ttemysig födelsedagsmiddag i Enköping! 🙂 Helgen har med andra ord varit otroligt hĂ€rlig, men fullspĂ€ckad haha.. SĂ„ dĂ€rför tĂ€nkte jag faktiskt bara fokusera pĂ„ att göra allt som jag egentligen gör pĂ„ söndagarna idag.. Som att planera, svara pĂ„ bloggmejl och ta det lugnt hĂ€r hemma!

DSCN0362GĂ„rdagens look.. Jag Ă€lskar mitt platinablonda hĂ„r som skiftar mot rosa! 😉 SĂ€rskilt nĂ€r jag Ă€r lite solbrun..DSCN0364

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.