LIVET

Sorry..

Hej bloggen!

Sorry.. Jag vet att jag har varit en riktigt dĂ„lig bloggare idag! 🙁 Tiden har helt enkelt inte rĂ€ckt till..

Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och planerar inför nĂ€sta vecka! Egentligen brukar jag göra det pĂ„ söndagarna.. Dock kommer jag ha sĂ„ fullt upp att det inte kommer hinnas med.. Men sĂ„ blir det ju ibland! Jag Ă€lskar att det hĂ€nder sĂ„ mycket i mitt liv nu.. SĂ„ jag tĂ€nker verkligen inte klaga pĂ„ att dygnet har för fĂ„ timmar eller nĂ„got liknande haha! 😉 Jag har helt enkelt bara för mycket pĂ„ en gĂ„ng.. Och det leder förhoppningsvis till mer egentid i lĂ€ngden! 🙂

Ah, det var vĂ€l allt jag hade att sĂ€ga för nu! DĂ„ligBloggare.se eller vad sĂ€ger ni? 😆 Kika in om ett par timmar, sĂ„ fĂ„r ni se foton frĂ„n gĂ„rdagens event.

DSC_6668

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.