LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Lifestyle Store – October Stockholm event

Hej bloggen!

Jag hade en fantastisk kväll på Lifestyle Store i Sturegallerian igår! 🙂 Dom höll i ett event med Isabella Jedler och October Stockholm.. Det var med andra ord läppstift som var i fokus under kvällen.. Och vi fick självklart pröva valfria kulörer! Jag är ju otroligt försiktig när det kommer till läppstift eftersom jag intalat mig själv att jag inte passar i starkare färger! Men trots det vågade jag testa ett jättemörkt läppstift som Isabella valde ut åt mig! Först kände jag mig obekväm, men efter några minuter framför spegeln började jag vänja mig.. Och ärligt talat är jag ganska snygg i mörkare läppar! 😉 Eller vad tycker ni..? Hiss eller diss?

Kort sagt var det ett otroligt mysigt event.. 😀 Och jag tror det var nyttigt för mig att utmana min töntiga läppstifts-skräck haha..

lifestyle store - october stockholm eventUnder kvällen bjöds det på bubbel och minst sagt romantiskt tilltugg! 😀 Mums.. lifestyle store - october stockholm eventHär applicerar Isabella ett mörkrött läppstift på mig.. 😛 Vad tycker ni om färgen? lifestyle store - october stockholm event lifestyle store - october stockholm eventTa-da! Såhär blev mina läppar.. 😉 Och jag måste bara tillägga att läppstiftet höll sig fint trots att jag åt och drack under kvällen!lifestyle store - october stockholm event lifestyle store - october stockholm eventUnderbara Johanna Sjöö var också inbjuden till eventet.. 🙂 Hon fick sitt hår fixat av två grymma tjejer!lifestyle store - october stockholm event lifestyle store - october stockholm event

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.