PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

11 orsaker att göra slut

ljusslingaEn stor del av livet handlar väl om att hitta Mr. Right och skapa ett lyckligt liv tillsammans.. Men hur vet man att man hittat rätt? Vissa säger att man bara vet, andra säger att det är en känsla som avslöjar det.. Jag skulle nog vilja säga att det en blandning av tusentals saker! Det finns ingen specifik lista som definierar den rätta partnern.. Däremot har jag en lista som avslöjar motsatsen.. Alltså om din partner är helt fel för dig.. 🙁 Och idag tänkte jag dela med mig utav den! Det här är 11 orsaker till att göra slut och fortsätta sitt sökande efter den rätta livspartnern!

1. Otrohet
Se det för vad det faktiskt är.. Är du eller din partner otrogna en eller flera gånger betyder det att ni inte är tillräckliga för varandra! Lämna och gå vidare..

2. Frustration
Du känner dig ständigt irriterad och frustrerad på allt din partner gör och säger.. Och då är ju frågan hur ni ska kunna leva ett lyckligt liv tillsammans?

3. Respektlöshet
Ta den här punkten med en nypa salt haha! 😉 Alla par är olika! Många kan skämta och vara riktigt fräcka mot varandra.. Men det finns såklart en gräns!

4. Kärleken har dött ut
Du känner dig inte kär i din partner längre.. Alla känslor är försvunna och fjärilarna i magen är ihjälslagna! Du måste verkligen sluta ljuga för dig själv..

5. Ni har slutat prata
Ni föredrar att alltid kolla på mobilen istället för att umgås eller prata om problem.. Och du undrar säkert i hemlighet om det ens finns gnistor kvar?

6. Du misstro din partner
Du litar inte på din partner och det resulterar i att du snokar för att hitta ledtrådar till lögnerna.. Det är ingen lycklig och verkligen inte nyttigt relation!

7. Överdriven avundsjuka
Lite avundsjuka är nästan gulligt ibland! Men när du tvingas välja mellan din partner och din vän har det gått för långt! Avundsjukan får inte ta över..

8. Kontrollbehovet tar över
Det här hör ihop med avundsjukan.. Du tvingas välja bort vänner, visa upp sms du får eller isoleras från ditt sociala liv.. Lämna relationen och gå vidare!

9. Du känner dig otrygg
En livspartner ska symbolisera bland annat trygghet! Utan trygghet blir det ju inget happily ever after för er.. Du ska känna dig trygg i din relation! 🙂

10. Du är inte dig själv
Du kan inte slappna av och vara dig själv runt din partner.. Och det betyder att någonting är riktigt tokig! Orkar du verkligen spela teater resten av livet..?

11. Barnsliga bråk
Låt mig gissa.. Ni kanske bråkar konstant för att ni inte klarar av att svälja stoltheten..? I så fall är ni uppenbarligen inte redo för ett seriöst förhållande än..

DSCN0158

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.