LIVET

MakeupAcademy’s utbildningar

sponsored postHej bloggen!

I samarbete med MakeupAcademy vill jag tipsa er om deras fantastiska kurser! 🙂 Smink har ju alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, och det är ett intresse som har växt mer och mer för varje år.. Jag antar att bloggvärlden har spelat en stor roll i det! Jag får ju ofta möjlighet till att komma på skönhetsevent och lära mig hemliga sminkknep! 😉 Och jag tror att det är det som fått mig att gå från sminkintresserad till sminkgalen! I tonåren sminkade jag mig för att vara snygg, men numera sminkar jag mig bara för att jag verkligen älskar det! Och tro mig, det är tusen gånger roligare..

MakeupAcademy är en skola för alla som vill bli makeup artister eller hårstylister.. Deras makeup artist utbildning verkar fantastisk! 🙂 Och dessutom känns det som en otroligt seriös och bra skola! Så om ni drömmer om att jobba med hår eller smink tycker jag att ni ska spana in deras kurser.. Livet är ju för kort för att slösa bort på någonting man inte brinner för.. Och det är aldrig försent, för dumt eller för svårt att följa sina drömmar! Det är ju jag ett levande bevis på.. 😉

Ni hittar utbildningarna här..

platins

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.