LIVET

3 saker jag inte kan blogga om

Mitt liv är som en öppen bok! 😉 ..känns det som i alla fall! Dock finns det 3 saker jag inte kan blogga om.. Och det är väl både bra och dåligt haha! Det är bra på så sätt att jag kan leva ett “normalt” liv bakom bloggen.. Men det är dåligt på så sätt att jag inte kan skriva ut allting, trots att jag verkligen vill! Förstår ni vad jag menar..? Ni har blivit en så stor del av mitt liv att det börjar bli jobbigt att dölja vissa saker.. Det har ju gått så långt att jag faktiskt mår dåligt över det, och även överväger om jag ska börja blogga om exakt allt!! Dock är jag rädd för att det ska bli som förra gången… När haters ville förstöra mitt kärleksliv! 😐

1. Ångest Ärligt talat skäms jag över att ha ångest..och skammen dämpar knappast ångesten, snarare tvärtom! Varför ska jag behöva känna så..?

2. Kärlekslivet – Är jag singel eller i ett förhållande? 😯 Det är ingenting jag vågar dela med mig av längre.. Trots att jag verkligen skulle vilja det!!

3. Familjen – Att blogga om min familj kommer nog aldrig kännas relevant.. Och jag kommer aldrig må dåligt över att gömma dom för er heller. 🙂

DSCN9997

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.