LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Loelles lanseringsfrukost

Hej bloggen!

Jag var inbjuden till en mysig lanseringsfrukost med Loelle i morse.. 🙂 Ni som följer min blogg vet ju hur mycket jag gillar alla deras produkter! Och dĂ€rför var jag nyfiken pĂ„ att se och pröva deras 3 nya produkter som lanseras i övermorgon.. Produkterna bestĂ„r av ett ansiktsserum, en ansiktsolja och en hĂ„rolja!

NĂ€r jag vĂ€l kom fram till lanseringseventet (som hölls pĂ„ Yin&Yang Yogastudio) möttes jag av en lyxig raw foodfrukost bestĂ„ende av bland annat chiapuddingar, kalla drycker frĂ„n humm och energibollar.. Efter nĂ„gra minuters frukostmingel förflyttade vi oss in i ett annat rum dĂ€r Sara Nomberg höll i presentationen av dom nya produkterna! Jag lĂ€rde mig bland annat att dom nya hudvĂ„rdsprodukterna innehĂ„ller kaktusfikonfröolja som i sin tur innehĂ„ller vitamin E, linolsyra och polyfenoler.. Dessa Ă€mnen hjĂ€lper huden att balansera ut fettproduktionen och motverkar tidigt Ă„ldrande.. Och jag lĂ€rde mig Ă€ven en hel del om hĂ„roljan, bland annat att det kan ses som ett ekologiskt alternativ till silikondroppar! Äntligen.. 😎 Jag kĂ€nner mig glatt överraskad! Dessa produkter kĂ€nns fantastiska..

Under lanseringsfrukosten fick vi pröva produkterna.. Och nĂ„gonting jag mĂ€rke med en gĂ„ng var att dessa produkter kladdar inte! Produkten var otroligt lĂ€tt att applicera och sjönk in i huden direkt! 😀 Jag kunde pilla pĂ„ mobilen bara nĂ„gra sekunder efterĂ„t, utan att ens behöva torka bort olja frĂ„n hĂ€nderna! Och det kĂ€nns ju fantastiskt.. Vanligtvis brukar oljor vara ett stort problem för mig.. Jag blir alltid torr under vintern och jag hinner aldrig smörja in mig eftersom dom flesta oljor bara kladdar! Men med dessa oljor skulle jag faktiskt hinna sköta om huden, hĂ„ret och mina stackars nagelband, trots att jag har brĂ„ttom hahah! 😉

LÀs mer och hÄll utkik efter dom nya produkterna hÀr..

loelle lanseringsfrukost - event loelle lanseringsfrukost - eventloelle lanseringsfrukost - event loelle lanseringsfrukost - event

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.