LIVET

Dags att komma tillbaka till blogglivet

Godmorgon bloggen!

Jag är på väg till en lanseringsfrukost inne i stan nu! 🙂 Frukosten börjar klockan 08:00 och innan dess tänkte jag möta upp Gizzy.. Hon fick bli min dejt till eventet eftersom vi inte har sets på så länge! Jag har ju varit ganska nedstämd sedan det där i höstas.. Men nu känner jag att det är dags att komma tillbaka till blogglivet.. Jag tänker inte längre sitta hemma på helgerna med en stor proteinglass i knät och kolla på “gossip girl” haha! 😉 Det är dags att jag tar tag i mitt liv och börjar leva det ordentligt.. Som jag skrev igår är jag trött på att vara ledsen! Jag orkar inte med det längre.. Nu vill jag leva mitt liv och bli lycklig igen!

Apropå ingenting.. 😛 Vad tycker ni om min hy idag? Jag gör ju allt för att överleva vintern haha.. Min hy blir lätt känslig på vintern! Och mitt smink brukar inte heller sitta så bra när huden är torr och irriterad.. Men nu har jag börjar med ett foundationpuder (länk) från MUS.. Visst ser det bra ut? Min bas är goals..

DSCN0293

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.