LIVET

Trött på att vara ledsen

Hej bloggen!

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna i morse.. Och det har nog inte hänt sedan jag blev sårad i höstas! 😐 Håller jag på att bli den där överlyckliga och energifyllda bloggaren igen..? Jag hoppas verkligen det! För jag är trött på att tyngas ner av problem.. Som ni redan vet blev jag riktigt sårad i höstas, och det kommer säkert ta flera månader till innan jag kan släppa det helt.. Däremot kommer jag sakta men säkert må bättre! För det är ju så vi människor fungerar. 🙂 Och att veta att jag kommer vakna upp med ett större leende på läpparna för varje dag som går känns faktiskt otroligt skönt! Jag är trött på att vara ledsen och ser fram emot att må bättre.. Livet kommer alltid ge mig motgångar, och jag tänker alltid göra det bästa av situationen! Idag mår jag OK.. Snart mår jag bättre!

Vinnaren av Clarins-tävlingen blev “AnnaKaize” förresten! 😀 Läs alla kommentarer här..

DSCN0154

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.