LIVET

Gårdagens utgång

Hej bloggen!

Gårdagens utgång var rolig, trots att jag kände mig en aning gammal haha.. 😉 Tänk att 99:orna får gå på krogen i år! Ojojoj.. Hur som helst, jag gick i alla fall ut med en vän och hade en trevlig kväll.. Jag var som sagt VIP-inbjuden till Europas största DJ-tävling! Så det spelades en blandad mix av musik hela kvällen..

Trots att det inte blev så sent är jag helt slut idag! Jag antar att det beror på att jag inte festar lika mycket under vintern.. När det är kallt och mörkt föredrar jag ju fredagsmys framför party.. Jag är mer för fester på sommaren eftersom man kan klä sig snyggare då.. Förstår ni vad jag menar? 😛 På vintern går alla runt i sina tjocka dunjackor och klänning är näst intill omöjligt att ha.. På sommaren däremot, då kan alla klä sig hur snyggt som helst utan att behöva tänka på om dom fryser ihjäl eller inte! 😆 Kort sagt är jag mer av en partytjej på sommarn.. Och därför tog det lite på krafterna att gå ut igår! Men det var det faktiskt värt..

Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad med en ansiktsmask och en stor kopp kaffe.. Kram på er!

DSC_6328 DSC_6366 DSC_6372

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.