LIVET

Mina 5 senaste snap

Godmorgon bloggen!

Det känns som att jag äntligen har kommit igång med snapchat haha.. 😉 Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Om ni inte redan följer mig där tycker jag att ni ska lägga till mig med snapkoden nedanför, eller genom att skriva in “platincarlson” i sökfältet! Jag uppdaterar ofta och svara på så många jag hinner med.

Idag är det lördag förresten! 😀 Och mina planer för dagen är att träffa mina föräldrar och även min kusin med familj.. Så mysigt! 🙂 Som vanligt känns det som att jag inte har hunnit träffa dom på evigheter.. Men det är väl så det blir när man väl flyttat hemifrån och bor på andra sidan stan..? Hur som helst, efter heldagen med min familj tänkte jag åka hem för att fixa mig! Jag är som sagt VIP-inbjuden till ett event på Colosseum ikväll.. Och det ska såklart bli jättekul!

Nu måste jag ta en dusch och hitta en snygg outfit.. Vi ses på snapchat!
snapchat

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.