LIVET

Glammig inbjudan

Hej bloggen!

Jag kom nyss hem och hittade en glammig releasefest-inbjudan i posten.. 😀 Åh, den hĂ€r inbjudan gjorde min dag! Jag kĂ€nner mig alltid sĂ„ speciell nĂ€r jag fĂ„r sĂ„nt hĂ€r i brevlĂ„dan.. Det kĂ€nns sĂ„ himla fint och personligt! Och sjĂ€lvklart ska jag OSA sĂ„ fort jag hittat nĂ„gon att gĂ„ med.. 😉 Releasefester Ă€r alltid hĂ€rliga!!

IkvĂ€ll tĂ€nkte jag som sagt gymma och sola solarium! SĂ„ jag Ă€r med andra ord bara hemma och vĂ€nder.. EnerginivĂ„n var pĂ„ noll efter castingen jag var pĂ„ nyss, och Ă€rligt talat kĂ€nns det som att castingen gick dĂ„ligt.. Men sĂ„ blir det ju ibland! Vissa dagar har man inte tur med sig.. Fast nĂ€r jag missar en chans sĂ„ brukar det betyda att nĂ„got Ă€nnu bĂ€ttre vĂ€ntar runt hörnet! 🙂 Jag tror att allt hĂ€nder av en anledning! Det har jag fĂ„tt bevisat för mig mĂ„nga gĂ„nger.. SĂ„ nu tĂ€nkte jag slĂ€ppa att castingen gick dĂ„ligt och istĂ€llet packa gymvĂ€skan.. Dagens i-landsproblem Ă€r om jag ska sola eller gymma först? Jag kan inte bestĂ€mma mig haha..

DSCN0276

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.