LIVET

Vaknade upp pigg

Godmorgon bloggen!

Äntligen kom jag upp i bra tid.. 🙂 Den senaste veckan har jag varit så otroligt trött på morgonen! Varför visste jag inte.. Men antagligen beror det på att jag lagt mig efter 00:00 varje kväll! Och då är det väl inte så lätt att komma upp vid 6-7 tiden haha.. 😉 Igår la jag mig ett par timmar tidigare, bara för att se om jag skulle bli piggare eller inte.. Och det fungerade! Det känns fantastiskt att jag för första gången på hela veckan vaknar upp pigg! 😀 För ett tag trodde jag nästan att jag råkat ut för någon hemsk vårdepression.. 😮 puh Som tur var handlade det bara om alldeles för lite sömn och lite för mycket kaffe haha..

Nu är jag på väg till posten för att hämta ett paket.. Och morgonens hämta-paket-outfit är såklart on point!

DSCN0212 DSCN0218

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.