LIVET,  TÄVLINGAR

Tävling – Clarins detox collection

tävlingen är sponsrad

Hej bloggen!

Äntligen är det dags för en ny tävling här på bloggen! 😀 Tävlingen är i samarbete med BABYFACE.. Ni har chansen att vinna Clarins detox-kit som passar perfekt om ni vill stärka huden och få tillbaka lystern.. Kitet innehåller en mjukgörande fuktkräm, en djuprengöring och en näringsrik booster. 🙂 Låter det som någonting ni behöver i ert liv? Ärligt talat är det nog något vi alla behöver efter en lång vinter som slitit på huden.. Min hy blir helt förstörd utav kyla!

.
Delta i tävlingen genom att:

– Besvara frågan: Varför ska just du vinna Clarins detox-kit?

– Jag utser 1 vinnare på söndag, kanske blir det du.. 😉 Lycka till!

Tävlingen avslutas 4 Februari 2017DSC_6277DSC_6288

37 kommentarer

 • Martina Sundberg

  Jag är såå nyfiken på Clarins produkter!!! Tyvärr har jag ingen möjlighet just nu i livet att lägga ner mycket pengar på skönhetsvård då allt extra går till min dotter

 • Jessica Sundberg

  Har precis som du avsevärda problem med torr hy just på vintern. Stigande ålder gör dessutom inte saken bättre… Ytterst irriterande. Att få boosta huden och låta den ta omtag inför den kommande våren är precis vad jag behöver. Babyface- here I come 🙂

 • Linda Jonuzi

  Har nu en hud som inte längre känns som min. Vart tog mjukheten lystern och hälsan vägen? Om jag detta kunde vinna hoppas jag med Clarins Detox återvinna svunnen skönhet!

 • Marcus Bach

  Wow! Detta vill jag vinna till min fantastiska syster. Hon åkte över 50 mil för att passa min hund (och katt) när jag skulle göra högskoleprovet. Det hade varit så kul att överraska henne med ett lyxigt kit! Det förtjänar hon.

 • AnnaKaize

  Stress gör mig ful och just nu är jag osedvanligt stressad. Till råga på allt så röker jag (jag vet- disgusting) och är förkyld med en näsa som rinner konstant. Tröttnade på att snora som en unge o stoppade in en liten papperstuss i ena näsborren och lyckades givetvis sätta eld på nämnda tuss.
  Fick sen ett litet prov med “lugnande massagecréme” som jag med harmoniska rörelser smörjde nyllet med. Först började det kännas kallt. Sen varmt. Sen outhärdligt. Det visade sig att denna créme var en slags flytande Tigerbalm och hade inget i nyllet att göra öht men det fattade inte jag för jag kan inte koreanska.
  Jag är verkligen i behov av detox efter den grejen. Stackars hy. Den är fortfarande röd o irriterad kan jag meddela o ändå har det gått tre dagar.
  Ha en fortsatt trevlig vecka snyggo där 🙂

 • Samira

  Hej! Vill jättegärna vinna då jag använt Clarins hudserie (med den blåa krämen på bilden, och deras ansiktskolja) och jag har fullständigt älskat det!! Plånboken har det inte så bra nu (pga sparande inför bilköp) och därför så skulle denna vinst vara superbra för mig 😀

 • Sara Lindqvist

  Åh det här skulle vara så roligt att vinna så att jag och min sambo kan få en liten hudvårdskväll här hemma där vi får skämma bort varandra lite extra. Eftersom vi är lyckligt nyblivna föräldrar får vi inte drn sömn vi är vsna vid och det märks på huden så detta vore väldigt välkommet!

 • Els-Marie Clevenholm

  Att skönhet kommer inifrån är sant,
  men vem vill ha hud som en elefant?
  Med Clarins detox-kit som smörjs på min hy,
  blir jag kanske ej yngre men min hud blir som ny!

 • Paola

  Det är faktiskt synd om mig. Förutom ett implantat (EN enda tand) som kostar mig 15000 kr, har jag i dag fått veta att en rotfylld tand måste dras ut p.g.a. den är sprucken. Det har ju absolut ingenting med hudvård att göra, men jag behöver PEPP!! Och då finns inget bättre än lyxiga produkter – särskilt som jag snart fyller 50 och behöver näring och boost till min torra, glanslösa hy. Hoppas 🙂

 • Ulrika Armano

  Helt ärligt- tror jag har behov av ett lyft
  Men sambon min förstår inte ett dyft
  “För dyrt” “du är fin som du är”
  “Lite rynkor ger ju karaktär”
  Usch det där är ett fint sett att säga nån är ful.
  Skulle vara skönt om man slapp vänta till jul
  För facet mitt behöver uppfräschning akut
  Med Clarins hudserie skulle mina problem nog få ett slut!

 • Carro L

  Ekonomisk eller snål är frågan när det gäller mig. Vill hursomhelst gärna testa Clarins eftersom jag mest kör med budget-produkter. Lyx på mina fnasiga kinder vore helt perfekt.

 • Anna Ersson

  Jag har haft en tuff höst och vinter vilket har satt sina spår i ansiktet. Nu i vår vänder livet förhoppningsvis och jag vill gärna ge mitt ansikte möjligheten att återhämta sig. Bli starkare och mer levande igen!

 • Annika Nilsson

  Jag behöver verkligen något superbra för huden! Har nämligen gjort ett katastrof-val. Hittade en gammal burk med ansiktskräm i badrumsskåpet…..tittade på den och tänkte: Undrar hur många år den har stått här? Insåg att det nog måste varit över 7 år…..men var ändå för snål för att slänga den. Istället tänkte jag att den måste jag snabbt använda upp, så den inte hinner bli ännu äldre…. Och min hy blev katastrof! Fy! Och ändå fortsatte jag och använde den. Snälla hjälp!

 • lotta svensson

  Med två små barn och tillhörande sömnbrist hittar jag en ny rynka varje vecka! Vinterkylan gör det inte bättre, och att bara få chansen att känna att man vårdar om sig själv en stund skulle kännas som rena spaupplevelsen för mig! 😉

 • Ingrid Alexandersson

  Som nybliven student med liten plånbok går det inte bra ihop med mitt intresse för skönhet och smink. Vill alltid prova något nytt och unna mig härliga produkter. (köpte ännu en highilighter senast idag även fast jag har 3 st hemma redan…) Nu har jag på senare tid blivit mer intresserad av hudvård och vikten av en bra hudvårdsrutin. Skulle därför vara himla spännande att få chansen att prova på dessa produkter och få lite vardagslyx i pluggandet

 • Madeleine Leonnie

  Surfar som vanligt in på Platins – men den här gången har jag chans att vinna lyxpaket från Clarins!
  Vilket fantastiskt pris, min hud går verkligen igenom en vinterkris.
  Håller tummarna för att jag ska vinna, för detta paket önskar sig nog varenda kvinna!

 • Berit Söllwander

  Det är nu ett år sedan jag slutade röka och det syns på min hy men den skulle behöva lit extra omvårdnad efter vintern. Ett härligt detox – kit skulle vara en belöning för mig och min hy.

 • Andrea

  Min hud är superledsen efter den här vintern och ser verkligen ut som en grå disktrasa. Mitt ansikte behöver helt klart sol och näring så det här detox-kittet skulle rädda mig så mycket i februari!

 • Ida Erlandsson

  En ren och välmående hy är a och o för att se välmående ut. Men inte bara se frisk ut utan även känna sig sådan! Och det är ju det viktigares. Om jag skulle vinna detta kit skulle jag använda det flitigt för att piffa upp mig i vinterrusket!

 • Linnea

  Vintern stryk på huden tar,
  den är inte längre lika frisk och klar.
  Huden har blivit alldeles tråkig och grå,
  önskar att jag ett härligt detox-kit kunde få,
  Hoppas därför Clarins produkter få prova,
  så att mina porer inte blir för grova.

 • Christina

  Jag smörjer och smörjer och peelar hit och peelar dit. INGET hjälper min hud på vintern! Det bokstavligt talar smular sönder och att använda smink finns inte på kartan under vinterhalvåret. Det vore därför såå spännande att få prova detta detox-kit som förhoppningsvis skulle göra underverk med mig! 🙂

 • Jessica

  Jag är verkligen i behov av en detox. Både för min hud och mentalt! Efter ett tufft år 2016, med en skilsmässa och min pappas hastiga bortgång så började 2017 ännu värre. Har varit svårt sjuk, legat på sjukhus och varken kunnat jobba eller ta hand om mina små barn. Nu är jag hemma och försöker återhämta mig men både kropp och själ är lite medtagna. Att få lyxa till det med fantastiska produkter och få pyssla om mig själv vore verkligen underbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.