LIVET

Gigamex

samarbeteHej bloggen!

Jag kilade förbi Gigamex‘s butik på Östermalm för att kolla på mobiltillbehör tidigare idag.. 🙂 Och i samarbete med dom vill jag tipsa om deras skärmbyten som ni får 100:- rabatt på just nu.. Tydligen tar det bara cirka 15 minuter för dom att laga en trasig skärm! Dessutom tar dom emot både iPads och alla möjliga mobilmodeller! Utöver skärmbyten kan man även köpa en hel del mobiltillbehör.. Allt från hörlurar och skal, till adapters! Vilket jag verkligen gillar eftersom jag är ett proffs på att göra sönder hörlurar haha.. 😉 Tjejen i kassan var supertrevlig och hjälpte mig att kolla efter nya lurar.. Mina nuvarande lurar har blivit fastklämda i blixtlås en gång för mycket! Sladden har flera hack i sig och lurarna glappar! Känner ni igen det haha? 😆 Det är så irriterande när man ska iväg..

Läs mer om Gigamex här..

DSC_6259 DSC_6272 DSC_6253

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.