LIVET

Ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon på er.. 🙂 Äntligen är det måndag igen.. Och äntligen har jag blivit av med min migrän! När jag gick och la mig igår fick jag jätteont i huvudet, och det blev inte bättre av att jag drömde mardrömmar hela natten.. Som tur är har både migränen och minnet av drömmarna försvunnit! 😉 Och jag är redo för en ny vecka med nya möjligheter! Som ni säkert vet älskar jag måndagar haha.. 😆 Dock verkar jag vara ganska ensam om det..?

Hur som helst.. Dagens planer är att gå ett ärende i stan, redigera en video och köra ett gympass! Sedan måste jag även svara på bloggmejl och liknande saker, men det gör jag ju dagligen så det känns onödigt att nämna! 🙂 Apropå gym har jag nog inte tränat på flera månader.. Inte regelbundet i alla fall! Så det ska bli skönt att komma igång igen.. Däremot kommer jag knappast träna för att bli smal! Jag är redan smal och trivs bra med min kropp.. Mitt mål är att bli starkare, för ärligt talat är jag inte särskilt stark i kroppen idag! Strong is the new skinny.. Jag har tröttnat på skönhetsidealen efter 21 år! I år vill jag köra mitt egna race..

Nu måste jag äta lunch och kila iväg på ett ärende.. Kram på er!

DSCN0174Som ni vet har mina bryn haft många olika utseenden genom åren haha! 😉 Hur tycker ni att mina bryn ser ut numera? Personligen älskar jag dom..DSCN0158

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.