SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Gymmet får vänta

Hej igen..alldeles för många timmar senare!

..och jag som skulle gymma ikväll! 😉 Istället sitter jag i soffan med en proteinglass i handen.. Hur hamnade jag här, kanske ni undrar? Ärligt talat råkade jag ta på mig alldeles för mycket att göra idag.. Och det resulterade i att jag fortfarande inte hunnit med allt jag ville hinna med! Med andra ord får gymmet vänta tills imorgon.. Jag lär ju knappast bli så mycket svagare på 24 timmar hahah! 😆 Dessutom måste jag få vissa saker gjorda ikväll, så jag har inte mycket till val!

Egentligen ville jag bara kika in och säga godnatt.. Det känns fel att lägga sig annars! Särskilt med tanke på att jag inte har bloggat sedan i morse.. Jag kommer hinna blogga bättre imorgon! Då har jag förövrigt en överraskning till er.. Spännande ellerhur? Dröm vackra drömmar.. Vi hörs imorgon igen! 🙂 Kram på er..

DSCN0184

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.