SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

“Ska jag förlåta otroheten?”

svar på talANONYM:
“Hej Platin! 😀 Jag läste ditt blogginlägg som handlade om pojkvänner och att man bör göra slut istället för att försöka ändra på dom. Min pojkvän har varit otrogen mot mig och jag försöker få honom att vara en person som berättar allt för mig och aldrig är otrogen igen. Han har varit otrogen mot tidigare flickvänner. När jag läste ditt blogginlägg blev jag rädd att han aldrig kommer ändra sig. Han har varit otrogen tidigare och lär sig aldrig att det är fel. 🙁 Ska jag förlåta otroheten? Borde jag lämna honom? Snälla svara mig… Kramis!”

 

SVAR:
Jag kan ju inte bestämma hur du ska göra eftersom jag inte vet exakt vad han har gjort.. Däremot tänkte jag dela med mig utav mina tankar gällande otrohet! Om din pojkvän inte kan hålla ormen i brallan så är han inte värd dig! 😉 Du förtjänar att bli respekterad, älskad och framförallt lycklig.. Om han inte kan ge dig allt bör du överväga att lämna honom. Att vara otrogen är att vara respektlös! I samma sekund som han var med någon annan så tappade han respekten för dig och det ni delade.. Vem gör så mot sin flickvän? Inte Prins Charming i alla fall.. I ett förhållande är det viktigt att man respekterar, älskar och litar på varandra.. Och det måste vara ömsesidigt! 🙂 Utifrån din beskrivning verkar din pojkvän ha ett osunt beteendemönster gällande relationer.. Som jag skrev i ett tidigare inlägg (länk) är det ju bara han som kan ändra på det.. Frågan är om han kommer ändra sitt beteendemönster så länge du stannar kvar hos honom trots det han gjorde? Du måste komma fram till om han är värd din tid och respekt.. I mina ögon är han inte det, eftersom han varit otrogen så många gånger..

Det är vad jag tycker om otrohet.. Jag skulle nog tvinga mig själv att lämna kräket, oavsett hur starka känslor jag hade.. Det skulle ju kännas jättefel att vara med någon som behandlat mig illa! Men om du och din pojkvän kan bygga upp en stadig relation med ömsesidig respekt, kärlek och tillit så har ni en chans.

Lycka till, oavsett vad du väljer!

DSCN0037

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.