LIVET

Netflix and chill

Godmorgon bloggen!

Jag har precis bryggt en kopp kaffe och myst ner mig i soffan.. 🙂 Jag tĂ€nkte starta morgonen med ett par avsnitt av “gossip girl” innan det Ă€r dags att ta tag i dagens to-do lista! Ärligt talat skulle jag vilja ligga hĂ€r hela dagen haha.. Men kartongerna Ă„ker inte till Ă„tervinningen av sig sjĂ€lva och mina extrakilon brĂ€nns inte av att ligga kvar i soffan.. 😉 SĂ„ jag tĂ€nkte vĂ€l gĂ„ upp, men det fĂ„r bli om ett par timmar! Det Ă€r trots allt lördag, och det betyder att man fĂ„r ligga kvar i soffan Ă€nda fram till lunch utan att skĂ€mmas.. Eller det Ă€r i alla fall vad jag tycker haha! Ska ni göra nĂ„got spĂ€nnande idag förresten..? 🙂 Jag Ă€r sugen pĂ„ fest!

Dags att avsluta det hÀr inlÀgget innan mitt kaffe blir helt iskallt haha.. Vi hörs lite senare!

DSC_6247“Gossip girl” Ă€r ju min favoritserie.. 😀 Har ni nĂ„gra favoriter? Gillar ni SKAM kanske..? Jag mĂ„ste verkligen se den serien snart! DSC_6235

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.