LIVET

Vinnaren är..

ljusslingaUrsäkta att jag dragit ut på tiden.. Det var otroligt svårt att välja en vinnare! Ni är alla helt fantastiska och dåliga på att planera haha! 😉 Men hur som helst, jag har i alla fall lyckats välja en värdig vinnare.. 🙂 Grattis till Isabella Gustafsson som vinner en egendesignad almanacka! Håll utkik i mejlboxen Isabella.

Tack till alla som var med och tävlade.. Håll utkik efter nya tävlingar här på bloggen!

Isabellas motivering:

“Usch, det var i somras när min brors första dotter skulle döpas! Jag hade längtat sååå länge och var så peppad på denna dagen. Jag hade åkt till Dalarna från Stockholm endast för denna dagen! Hela min familj var väl förberedda och i god tid för en gångs skull… trodde vi…. Så ringer min gudmor och frågar ”Var är ni då?” så jag svarar ”Hemma, var är du då?” Det visar sig att vi missuppfattat helt och dopet redan hade varit för 30 min sen och redan klart nu! FANFANFAN! Det är inte möjligt men förklaringen som vi alla började förstå tillslut var att det var ju själva datumet som var den 15de och tiden kl 13:00, alltså INTE alls kl 15:00 som vi gick och väntade på! Jag var så besviken och skämdes! Det var tydligen ett magiskt dop vi missat och jag kan inte förlåta mig än i dag att vi såg så fel på inbjudan allihop. En kalender med rätt tider och datum vore nått!”

 Läs alla motiveringar här..

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.