LIVET

Rabattkod hos iSecrets

sponsored postHej bloggen! 

Äntligen har jag ett par unicorn-tofflor i mitt liv! 😀 Ni anar inte hur fast jag blev första gången jag såg dessa.. Och jag fastnade även för en jättesnygg mössa, en kunglig mugg och en musmatta med förkortningen “GRL PWR” på.. Tidigare i mitt liv har jag ju alltid velat smälta in i mängden, men sedan jag började blogga har jag genomgått en ganska stor förändring! Ni som har följt mig länge har nog märkt det haha! 😆 Jag klippte ju av mig mitt långa hår, ändrade stil och skaffade mig ett självförtroende bland annat.. Innan ville jag som sagt smälta in, men nu vill jag synas mer än någonsin! Därför tycker jag otroligt mycket om iSecrets produkter.. Särskilt muggen, utan att låta skrytig hahah! Och musmattan ger ju den perfekta peppen dom dagarna som jag känner mig lite nere..

Jag såg förresten att dom har fått in massor av mobilskal med norska quotes på.. (länk) Och det är perfekt för alla som älskar “SKAM”! Den serien har ju blivit riktigt stor på nolltid.. Alla pratar om den överallt! Så jag måste ta mig tid att se den snart! Jag har ju alltid varit svag för norska och norrmän haha.. 😉 blink

Självklart ska ni få en rabattkod hos iSecrets innan jag kilar! 🙂 Koden “platins20” ger hela 20% rabatt och gäller till och med den 17 februari..

DSC_5734DSCN0040 DSC_5739DSCN0064 DSC_5746

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.