LIVET

Kopierat gamla datorn

Hej bloggen!

Jag har spenderat morgonen med att kopiera min otroligt gamla dator! 😀 Det finns foton och videor från 2005.. Tänk vad gammalt?! Jag var bara 10 år om jag minns helt rätt! Så man skulle väl kunna säga att jag fastnade framför datorn haha.. Och det är ju inte så konstigt med tanke på att jag inte har sett dessa foton och videor på säkert 7-8 år! Jag hittade också otroligt många foton från tonåren haha.. 😉 Jag och min BFF måste utan tvekan köra en helkväll med allt det här.. Vi har filmat och fotat så otroligt mycket tillsammans! Allt från våran första fylla till vardagslivet är dokumenterat.. Gach, jag känner mig så sentimental och framförallt glad över att jag har dokumenterat större delen utav mitt liv.. Det är nog inte många i min ålder som har fotat och filmat så mycket som jag har! 😛

Anyhow.. Jag tänkte äta lunch nu! 🙂 Och sedan måste jag svara på alla bloggmejl innan helgen.. Kram på er!

DSC_6166

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.