LIVET

Därför har jag varit off

Godmorgon allihopa!

Här sitter jag och posar framför kameran haha.. 😉 Jag har precis tagit ett bad och gått igenom bloggmejl! Alldeles strax ska jag kila iväg på ett ärende..

Utöver att springa ärenden tänkte jag ta det ganska lugnt idag.. Som ni kanske har märkt har jag varit frånvarande! 🙁 Varför..? För att jag har ett svårt beslut att ta samtidigt som det nya året precis har börjat komma igång! Det här beslutet kräver mycket tänkande.. Jag kan tyvärr inte kasta ur mig ett snabbt svar och gå tillbaka till mitt lyckliga jag.. Därför har jag varit off! Vissa val är svåra att göra, och det är ju ännu en anledning till att jag inte vill skynda! Tänk om jag tar helt fel beslut? 😯 Och i värsta fall får ångra det framöver.. Ja, ni kanske förstår att jag står inför ett ganska stort beslut. Dock känns det fel att blogga om det av två enkla anledningar.. För det första finns det fler personer inblandade och för det andra vill jag inte driva en deppig blogg! Samtidigt vill jag ju inte stänga er ute från mitt liv.. Så jag gör mitt bästa för att kompromissa! Hur tycker ni det går haha..? 😉 Ärligt talat önskar jag att jag kunde berätta allt.. Men det går inte!

Nej nu måste jag kila.. Ju fortare jag går mina ärenden, desto fortare får jag äta lunch! Jag är så otroligt hungrig haha! I morse åt jag en ganska stadig frukost bestående av en tallrik gröt med hallon och en stor kopp te.. Men trots det är jag så hungrig att det gör ont! Konstigt alltså.. Undrar vad det är för fel på mig?

DSCN0046Vad tycker ni om min body som det står “i grew up with mermaids” på haha..? 😉 Så söt!DSCN0048

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.