LIVET

Försök inte ändra på honom, gör slut istället

Är din pojkvän otillräcklig för dig..? Försök inte ändra på honom, gör slut istället! 😐 Du kan aldrig ändra på honom så länge han inte är fast besluten om att ändra på sig själv! Detta gäller ju även åt andra hållet! Men idag tänkte jag skriva ur tjejens perspektiv utav ett heteroförhållande.. Ni kanske undrar varför jag ens tar upp det här på min blogg? För att jag fick frågan “vad ska jag göra om han ser ner på mig?” häromdagen.. Och mitt svar är att göra slut med honom!!

Kärleken som just du söker tar ibland tid att hitta.. Du kan inte tvinga fram den kärleken hos en kille som inte har den! Sluta slösa dyrbar tid på killar som inte gör dig lycklig.. Vad får dig att tro att du kan förändra din pojkvän från otillräcklig till Prins Charming..? Det är inte rättvist mot någon.. Du förlorar tid på att hitta den rätta samtidigt som du får honom att känna sig otillräcklig för dig.. Är det verkligen vad äkta kärlek handlar om? Bara för att din pojkvän har en av alla egenskaper som du söker på din “pojkvänslista” så betyder det inte att han är den rätta.. Känner du dig olycklig ska du inte vara kvar i ert förhållande! 🙂

Du kanske måste ändra på dig själv? 😉 Om du gång på gång fastnar i olyckliga kärleksrelationer beror det med största sannolikhet på ditt beteendemönster som endast du kan förändra! Ha inte bråttom med kärlek och sätt inte press på att hitta den rätta.. Han kommer nog dyka upp i ditt liv när du minst anar det!

Något som är värt att tänka på.. Ingen kan ändra på en person, men alla kan ändra på sig själva!

DSCN9771

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.