LIVET

Fadimegalan 2017

Hej bloggen!

Jag var som sagt inbjuden till Fadimegalan igĂ„r.. 🙂 VĂ€l inne pĂ„ Berns vimlade en hĂ€rlig blandning utav mĂ€nniskor! Det var allt frĂ„n politiker till skĂ„despelare och bloggare.. Alla var dĂ€r för att uppmĂ€rksamma och stötta! Innan galan minglade vi runt och Ă„t wraps.. Sedan tog vi plats i salongen! Jag mĂ„ste erkĂ€nna att jag hade mĂ„nga kĂ€nslor under galan.. BĂ„da skratt och tĂ„rar! Galan bjöd Ă€ven pĂ„ fantastiska upptrĂ€danden av bland annat Charlie Grönvall och Shirley Clamp!

DessvĂ€rre var jag sĂ„ upptagen med att mingla och ta in allting.. SĂ„ jag glömde helt bort att fotas och fota! Men foton Ă€r vĂ€l trots allt inte det viktigaste gĂ€llande hela Fadimegalan.. Dock hade det ju varit roligare att fĂ„ visa upp fler bilder för eran skull! 😛 Hur som helst.. HĂ€r Ă€r iallafall nĂ„gra foton frĂ„n gĂ„rdagens event!

Stort tack till Erwik Communication som bjöd in mig till den hĂ€r viktiga galan.. LĂ€s gĂ€rna mer om GAPF’s arbete hĂ€r!

DSC_6049 instagram DSC_6083

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.