LIVET

Äntligen måndag

Godmorgon bloggen!

Äntligen är det måndag igen! 😉 Jag älskar ju måndagar haha.. Och jag tänkte starta morgonen med en chiapudding, granatäpple och en stor kopp kaffe! Som ni vet har jag inte druckit kaffe på en hel vecka.. Jag har ju gått på en “cleanse” som inkluderat rawfood och inget koffein! 🙂 Med andra ord ser jag verkligen fram emot att få dricka en stor kopp kaffe.. Efter frukosten måste jag ringa ett tråkiga samtal.. Jag har nämligen fått hem ett brev som säger att jag är medlem och ska betala medlemsavgift hos ett företag som jag sa upp min medlemskap hos för säkert 5 år sedan! Gach.. Att vissa företag inte kan hålla reda på sånt och envisas med att slösa min tid på det här sättet! 🙁 suck Jag har utan tvekan viktigare saker för mig!

Förresten.. Ursäkta att jag bloggade så dåligt igår! Jag var ju inbjuden till Fadimegalan som drog ut på tiden.. Så när jag väl kommit hem och ätit middag var klockan omkring 21:00.. Och jag var dessutom alldeles för trött för att redigera bilder och blogga! Gårdagen tog på krafterna.. Hoppas ni förstår! Kram på er..

DSC_6022 DSC_6037

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.