LIVET

Spenderat morgonen i sängen

Godmorgon bloggen!

Jag har spenderat större delen av morgonen i sängen.. 🙂 Det blev ju ganska sent igår! Jag kom hem vid 1-tiden och somnade inte fören 3-4.. Så jag var med andra ord ganska trött när jag vaknade idag! Som tur var hade jag inte hunnit kolla på mina favorit-youtubers videor och vloggar under den senaste veckan, så jag bestämde mig för att göra en stor kopp te och mysa ner mig under täcket igen.. Bästa starten på en söndag om ni frågar mig! 😉 Jag är så otroligt frusen hela tiden, så jag skulle kunna ligga här hela dagen om jag så fick haha.. Dock har jag saker att göra idag, så jag måste upp förr eller senare ändå!

Om några timmar ska jag iväg på gala.. Närmare bestämt “Fadimegalan” som håller till på Berns! 🙂 Vi hörs senare..

DSCN9958 DSCN9961

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.