LIVET

Netflix and chill

Godmorgon bloggen!

Här ligger jag och äter frukost medans jag slökollar på “gossip girl” i bakgrunden.. 😉 Till frukost fick det bli en god chiapudding med kiwi och en stor kopp ingefärste.. Jag saknar fortfarande mitt morgonkaffe! Så på ett sätt känns det skönt att min cleanse tar slut i övermorgon.. Samtidigt kommer jag nog sakna alla härliga recept jag har prövat den här veckan. 🙂 Att laga mat har ju aldrig varit min grej! Men efter denna vecka har jag ändrat min inställning till matlagning.

Hur som helst.. Jag tänkte spendera min morgon i soffan! Det var ju alldeles för längesen jag tog det lugnt på en lördagsmorgon.. Och efter lunch ska jag leta upp en snygg outfit till kvällens födelsedagsmiddag.. Det ska bli jättemysigt att åka iväg på middag! Jag undrar vad dom kommer säga om mitt hår doh..? 😆

DSCN9611

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.