LIVET

Fredagsmorgon

Godmorgon bloggen!

Jag är lika sugen på kaffe varje morgon jag vaknar hahah.. 😉 Men jag får nöja mig med ingefärste i ett par dagar till! På måndag får jag äntligen dricka kaffe igen, och det kommer nog min omgivning vara otroligt tacksam för.. Ärligt talat har jag känt mig som en sengångare, eller vad dom nu heter? Ni vet dom där fulsöta små djuren som rör sig långsamt.. 😆 Hur som, jag har precis startat dagen med en stor kopp ingefärste.. Och nu tänkte jag springa iväg på ett ärende!

Det är fredag idag förresten.. Ska ni hitta på något kul? Själv tänkte jag ringa min BFF och se vad hon har för sig ikväll.. 🙂 Jag saknar henne så himla mycket, så det skulle faktiskt sitta perfekt med en tjejkväll! Dock stalkade jag henne på facebook igår, och såg att hon inte var i Stockholm.. Så jag får hoppas på att hon kommer tillbaka ikväll! Men innan det är dags för en efterlängtad vinkväll tänkte jag göra nödvändiga saker..som att hänga in allt nytvättat i walk in closeten, tvätta en till maskin, gå med sopor osv.. Sedan tänkte jag hinna med en 15-minutare på solariumet också! Januari är ju min blekaste månad.. Don’t like it at all!

DSCN9755

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.