LIVET

Dagens planer

Hej bloggen!

Jag tror att min kropp har en del gifter att bli av med.. 😐 För Ă€rligt talat har jag nog aldrig sovit sĂ„hĂ€r djupt och lĂ€nge förut.. Jag tror att min kropp fortfarande försöker anpassa sig till rawfood, och det tar verkligen pĂ„ krafterna.. SĂ„ jag vill bara be om ursĂ€kt för att det gĂ„r ut över min blogg! Som ni sĂ€kert har mĂ€rkt sĂ„ har jag uppdaterat ganska dĂ„ligt under den hĂ€r veckan.. FörlĂ„t mig! Jag tror nog att jag kommer kĂ€nna mig sĂ„ mycket piggare sĂ„ fort jag har avslutat den hĂ€r “cleanse” veckan! 🙂 Och det gör jag förövrigt pĂ„ söndag! Ni fĂ„r helt enkelt stĂ„ ut i 3 dagar till haha! 😉 Jag lovar att blogga sĂ„ mycket jag orkar fram tills dess.

Idag tĂ€nkte jag lĂ€gga fokus pĂ„ att tvĂ€tta, stĂ€da hela lĂ€genheten och sola solarium pĂ„ gymmet.. Det sistnĂ€mnde Ă€r kanske ingen prioritet haha! 😉 Men jag ska nog försöka hinna med en 15-minutare.. Hur som helst, jag tĂ€nkte som sagt storstĂ€da idag! Och det ska bli sĂ„ skönt.. Jag avskyr att ha det stökigt hĂ€r hemma!

DSCN9879Dagens mellanmÄl bestÄr utav en ingefÀra- och rödbetsjuice.. Jag Àlskar verkligen allt som innehÄller ingefÀra!DSCN9880

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.