LIVET

Dags för middag

Go’ kväll babes!

Jag ska precis laga middag, och ikväll står det soppa på menyn! 😉 Min huvudvärk börjar äntligen försvinna.. Och det har visat sig att jag faktiskt kan leva utan kaffe haha! Trots att jag saknar smaken.. Om jag känner mig själv kommer jag nog återgå till kaffe efter den här “cleanse” veckan! 🙂 Däremot tror jag att det är nyttigt för mig att göra ett uppehåll! Kaffe är ju mitt största beroende och jag tror att kroppen mår bra av att vila! Hur som helst, jag ska som sagt laga middag, och därefter blir det en stor kopp te.. All den här icke upphettade maten har gjort mig frusen, så det ska bli riktigt gott med en varm kopp cleansete!

Mötet jag var på tidigare gick förresten bra.. 🙂 Dock passade jag på att springa några ärenden och sola solarium efteråt, så jag har inte riktigt hunnit med allt jag hade tänkt göra idag..inklusive att blogga! Så nu tänkte jag först och främst laga mat, sedan måste jag svara på bloggmejl! Vi hörs imorgon.. Kram på er!

DSC_5871 DSC_5876

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.