LIVET

Chiapudding med blåbär

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade upp till världens godaste frukost idag.. 😛 Chiapudding med färska bär! Kommer ni ihåg när jag åt chiapudding varje dag? Kanske ska jag börja med det igen..? Det är ju rawfood och med andra ord nyttigt för kroppen! Dock måste jag ju tillägga att chiapuddingen blev tusen gånger godare med blåbär.. Och till nästa gång ska jag nog ha i lite vanilj också! Till chiapuddingen (som består av ½ dl chiafrön och 1 dl mandelmjölk) fick det bli en stor kopp med ingefärste!

Efter frukosten tänkte jag svara på bloggmejl, planera och försöka hinna med en powerwalk! 🙂 Dock ska jag iväg på ett möte efter lunch, så jag får se om jag har tid till en PW innan.. Hur som helst, jag ska börja med att äta upp min frukost och sedan får jag se vad jag hinner med! Så vi hörs lite senare.. Kram på er!

DSC_5955DSC_5962

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.