LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Få finare solbränna med morötter

Oh gach.. Jag tror att jag har kaffeabstinens! 🙁 Redan när jag gick och la mig igår kände jag av huvudvärken, och den har inte försvunnit än.. Egentligen är det väl inte så konstigt att min kropp reagerar ganska starkt på att mitt största beroende utesluts! Däremot tycker jag att symtomen håller i sig lite väl länge.. Fast samtidigt är jag nog bara trött på att ha migrän och känna mig ur balans.. Jag mår nog mycket bättre när kroppen väl har vant sig vid den nya kosten! 🙂

Hej på er förresten! 😀 Jag mår inte prima idag.. Men jag tänkte ändå försöka blogga så bra som möjligt! Eftersom jag har huvudvärk så åt jag frukost för bara ett par timmar sedan.. Därför tänkte jag vänta med lunchen, och istället få i mig en brämhults till mellanmål! 🙂 Har ni smakat dom här juicerna? Jag älskar dom och dessutom är dom bra att dricka om man vill bli brun snabbare! 😉 Visste ni att morötter snabbar på brännan? Fast man måste såklart vara försiktig med intaget, annars kan man bli väldigt orange i huden.. När jag var liten åt jag karoten-tabletter för att bli brunare, men det funkar lika bra med morotsjuice eller morötter.. Tips från coachen haha! Solbrännan blir så mycket finare och intensivare med karoten.. I alla fall för mig! Jag åt betakarotenkosttillskott i flera år och när jag väl slutade kunde jag inte bli riktigt solbrun.. Jag kanske ska börja igen? Ärligt talat saknar jag ju att bli sådär överdrivet brun varje sommar.. 😛

DSC_5775DSC_5968

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.