LIVET

Dagens i-landsproblem

Hej bloggen!

Om jag mår bättre..? Svaret är nej! 🙁 Jag har fortfarande huvudvärk och känner mig ur balans.. Idag har jag bara tagit det lugnt, städat lite här hemma och ätit massor av mat! Det känns som att det ända jag gör är att äta haha! 😆 Innan åt jag 1-2 gånger per dag, och nu ska jag helt plötsligt äta 5-6 gånger istället!

Hur som helst.. Jag har precis tvättat mitt hår och till min förskräckelse insett att min rosa hårfärg redan börjar tvättas ur! 😮 Som ni säkert ser har jag ingen färg kvar i hårbotten, vilket knappast gjorde min huvudvärk bättre.. Snarare tvärtom! Jag trivs ju verkligen i rosa hår och vill helst av allt behålla det så länge som möjligt.. Och visst, jag kan ju springa hos frisören varje vecka.. Men det har jag varken tid eller lust till! Har ni några förslag gällande rosa hår?? Kanske någon färgbomb eller liknande..? Kommentera gärna i så fall.. Jag behöver verkligen alla tips jag kan få! Snacka om i-landsproblem.. Men vad är egentligen meningen med att leva om man inte fokuserar på sig själv och allt vad det innebär? 😉 Jag önskar att jag var naturligt rosahårig.. Det skulle vara fantastiskt!

Vi hörs imorgon igen.. Min huvudvärk börjar bli värre!

DSCN9865

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.