LIVET

Idag börjar 1 vecka med rawfood

Godmorgon bloggen!

Vet ni vad jag ska göra hela veckan från och med idag? 😉 Jag ska göra en “cleanse” av min kropp! Och det betyder att jag ska byta ut min vanliga kost mot renande juicer, frukt, färska grönsaker, bär, frön, nötter, färska örter, alger, groddar, rawfood-barer osv.. 🙂 Det ska bli riktigt spännande! Jag hoppas verkligen att jag känner mig mycket piggare under den här veckan, för i så fall kanske jag börjar äta nyttigare i längden. Har ni koll på vad rawfood är förresten? Det är råvaror som inte har upphettats mer än till 42-47 grader.. Med rawfood tar kroppen upp näringen lättare och det resulterar i att man sover bättre, blir friskare, har mer energi och en perfekt matsmältning.. Eller det är i alla fall vad jag har hört! Det där med matsmältning återstår ju att se.. Jag har ju IBS och tvivlar på att jag kan få en perfekt matsmältning! Men man ska aldrig säga aldrig.. Jag kanske mår fantastiskt utav rawfood! Jag ser fram emot att testa det i alla fall.. 😀

Idag startar jag dagen med en smoothie som innehåller en pressad apelsin, bladspenat, mango och avokado.. Till det dricker jag en kopp ingefärste!

DSC_5793 DSC_5794 DSC_5811

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.