LIVET

Förändringen märks redan av

Gach.. Jag har fått huvudvärk! Kan det vara förändringen utav kosten som redan märks av? 🙄 Ärligt talat tror jag att det kommer dröja åtminstone ett dygn innan kroppen reagerar.. Fast samtidigt är det kanske inte så konstigt att det går fort..? Jag äter ju sällan rawfood i vanliga fall.. Och mina matvanor har ju inte varit dom bästa! Att i princip gå från att äta halvfabrikat till rawfood på en dag är nog en ganska stor förändring.. Jag drog dessutom inte ner på koffein innan, utan slutade bara direkt! Så det kanske förklarar huvudvärken.. Men trots att jag har undvikit kaffet idag så känner jag mig ändå okej! I vanliga fall brukar jag inte ens kunna tänka utan kaffe.. 😆 Som tur är tror jag att antalet måltider kommer ge mig energi! Jag ska ju äta frukost, mellanmål, lunch, ett till mellanmål, middag och sist men inte minst ska jag dricka kvällste.. Så förhoppningsvis håller jag mig pigg utan kaffe! För ärligt talat har kaffe varit min räddare i nöden..

Anyhow.. Jag tänkte faktiskt gå ut på en powerwalk i hopp om att huvudvärken ska försvinna! Kram på er.. 🙂

DSCN9653

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.