LIVET

Drömmig middag

Hej bloggen!

Jag har precis myst ner mig under en filt i soffan.. 🙂 Det här med att ta sig tid till att laga mat känns väldigt nytt för mig.. Så jag har spenderat större delen av dagen till att bland annat förbereda morgondagens frukost och läsa på om vissa grönsaker! Snacka om amatör haha.. 😉 Men alla är ju nybörjare någon gång..

Ikväll tänkte jag kombinera ett maraton av “gossip girl” med skönhetsfix.. Jag kommer knappt ihåg när jag målade naglarna eller applicerade en ansiktsmask senast heh.. Att kicka igång det nya året har tagit all min tid! Så jag har med andra ord en hel del egentid att ta igen.. Jag ska även passa på att smörja in mig med BUS när jag ändå håller på! Min hy är ju så pass blek att den nästan ser genomskinlig ut.. 😐 Och det är ingenting jag trivs i direkt! Hur som.. Det är i alla fall mina planer för ikväll.. 😀 Det känns fantastiskt att få lite egentid med god mat, en bra serie och slutligen lite skönhetsfix.. Vad ska ni göra ikväll förresten?

Till middag lyckades jag förresten göra en drömmig sallad som består utav bland annat avokado, bladspenat, blåbär, aprikoser, cashewnötter och rödkål.. 🙂

DSC_5836Nå.. Får jag godkänt på första försöket? 😉 Det var faktiskt gott.. Jag är grymt imponerad av mig själv!DSC_5832

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.