LIVET

Mår bättre idag

Godmorgon bloggen!

Jag har precis ätit frukost framför ett avsnitt av “gossip girl” och nu tänkte jag planera inför nästa vecka.. 🙂 Som tur är mår jag mycket bättre idag, för som ni säkert såg skrev jag på instagram att jag inte alls mådde bra igår.. 🙁 puh  Jag hade mensvärk och orkade inte göra nånting! Ärligt talat bäddade jag ner mig i soffan och låg bara där större delen av dagen.. Och det var faktiskt riktigt tråkigt haha! Jag blir väldigt lätt uttråkad när inget händer.. Så idag är jag verkligen taggad på att få saker gjorda! Och med saker menar jag såklart bloggplanering, städning av lägenheten och allt annat som jag var tvungen att skjuta upp igår..

Gach.. Jag är så himla kär i mitt nya hår hahah! 😉 Jag vet att jag är lite tjatig angående mitt hår.. Men jag vill bara säga tack för alla fina komplimanger ni har gett mig dom senaste dagarna.. Älskar att ni också älskar min nya hårfärg hihi.. Och vet ni vad? Jag tror att rosa hår är min grej! Känner mig så bekväm i det..

DSCN9766

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.