LIVET

Större drömmar än en vältränad kropp

Hej bloggen!

Jag tänkte bara kika in och ge en snabb uppdatering.. Alldeles strax ska jag och mamma äta lunch! 🙂 Vi har ju en heldag hemma hos mig.. Och det inkluderar bland annat en hel del ätande haha! När vi möttes upp i morse passade vi på att köpa både fikabröd och lite annat gott.. För ärligt talat älskar vi bägge att fika!

Efter lunchen tänkte vi ta en härlig promenad.. Och senare ikväll funderar jag faktiskt på att åka till gymmet för att träna och sola! Jag har ju inte gymmat en enda gång under det nya året.. Det har visserligen bara gått 13 dagar haha.. 😉 Fast samtidigt så har jag inte träningen som ett nyårslöfte i år.. Det känns som ett ganska löjligt och obetydligt löfte för tillfället, och då menar jag såklart för mig själv! Jag har inget emot att andra har som nyårslöfte att gå ner/upp i vikt, eller skaffa sig ett sexpack.. Massor av pepp till er! Dock känner jag att jag har större drömmar än en vältränad kropp.. Jag vill nå nya mål med bloggen och fokusera på att ge er fantastiska inlägg att läsa! Och då har jag ju inte tid till att svettas på gymmet alla dagar i veckan haha.. 😆 Jag känner ingen press längre, och det är så underbart! Föregående år har jag i princip tvingat mig själv att träna bara för att bli smal.. Och det gör inte mig lycklig! Förstår ni vad jag menar?

Anyhow.. Det är nog lika bra att jag avslutar inlägget här, annars hinner maten bli kall haha! Vi hörs lite senare..

DSCN9681

Tack för alla fina komplimanger om mitt skumtomte-hår förresten.. 😀 Jag blir helt varm i kroppen av all kärlek från er! DSCN9692

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.