LIVET

Såhär ser min fredag ut

Hej bloggen!

Har ni överlevt fredag den 13:e såhär långt? 🙂 Det har i alla fall jag gjort hahah.. Tror ni på skrock förresten? Jag tror att mycket blir till det man gör det till, och det betyder ju att det finns en större chans att det blir en olycksdag för dom som tror på det.. Och resterande händelser är nog bara en slump! Men hur som helst.. Jag har precis ätit middag och nu tänkte jag mysa ner mig i soffan för att kolla på “Gossip Girl” och äta proteinglass! 😉 Jag började kolla om den serien för några dagar sedan och jag är hooked igen.. Min BFF ringde mig tidigare ikväll och sa att jag måste kolla på “SKAM” istället..men det får faktiskt vänta tills jag har sett klart “Gossip Girl”! Jag har ju inte tid till att vara hooked i flera serier samtidigt haha.. Med andra ord blir det GG-maraton ikväll! Mys..

Såhär ser min fredag ut.. 😀 Ganska mysig om jag får säga det själv! Jag älskar dom här nya byxorna från H&M.. Dom har blivit mina inofficiella hemmabyxor som jag byter om till så fort jag kommer innanför dörren.. Jag vill ju alltid ha det bekvämt när jag är hemma, så sköna byxor och rosa mys-tofflor är ett måste!

DSCN9726

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.