LIVET

Hemma igen

Hej babes!

Jag har precis varit på ett kort möte i Sturegallerian.. Eller rättare sagt på Lifestyle Store! 🙂 Och nu tänkte jag bara äta ett snabbt mellanmål innan jag bänkar mig framför datorn och svarar på bloggmejl! Det märks verkligen att många kom tillbaka från semestern i måndags haha! 😆 Jag har haft svårt att få tiden att räcka till allt jag vill hinna med.. 😕 But that’s life! Ärligt talat älskar jag när det är full fart.. Men samtidigt är det viktigt att ta det lugnt också! Och apropå det ska jag nog sväva bort i någon bra serie medans jag äter.. Det känns som att jag behöver en liten 30-minuterspaus innan jag tar tag i bloggmejl, planering osv..

Ni vet när man har gjort en makeover och inte känner igen sig själv första gången man kollar i spegeln? Det har ju hänt minst hundra gånger idag.. Vid varje spegel och skyltfönster har jag blivit lika förvånad haha.. 😉 Ska det ta så pass lång tid för hjärnan att registrera förändringar?! Älskar verkligen mitt hår doh..

Kram på er!

DSCN9628Gach.. Jag kan verkligen inte få nog av att stirra på mitt hår haha! 😉 Det påminner om regnbågar och söta små unicorns.. DSCN9614

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.