LIVET

Färgat håret rosa

Godmorgon bloggen!

Ursäkta om jag chockar er såhär tidigt på morgonen haha.. 😉 Som ni ser har jag färgat håret rosa! Eller rättare sagt har underbara Tess på Paul Mitchell färgat mitt hår rosa.. Vad tycker ni om resultatet? Jag känner mig verkligen som en söt liten skumtomte.. Och jag trivs jättebra i pastell! Innan färgningen började jag tveka för att jag var rädd för att inte trivas i en annorlunda färg! Men ärligt talat gillar jag uppmärksamheten! 😎 Det gör mig inget att folk stirrar.. Alla kanske inte har sett en livs levande skumtomte! 😆 Hahah.. Vilken dålig humor jag har såhär tidigt.. Jag måste ha en stor kopp kaffe för att piggna till! Hur som helst, berätta gärna i kommentarsfältet vad ni tycker om mitt nya hår! Förresten passade jag även på att klippa lite kortare. Det växer ju ändå ut otroligt snabbt igen!

Sorry att jag försvann igår! Jag hade fullt upp med att kämpa mig hemåt i stormen, och när jag väl kom hem var jag tvungen att försöka rädda grillen och stolarna som hade blåst omkull på balkongen.. Det är ingen lätt grill att lyfta, särskilt inte i motvind.. Så jag fick låta den ligga! Och det är förklaringen till att jag inte hann blogga på kvällen..

DSC_5705Självklart ska ni få se före- och efterbilder också.. 🙂 Jag ska bara ta mig tiden att klippa ihop dom först! DSC_5717

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.