LIVET

Pirrig i hela kroppen

Hej babes!

Då var det dags för ännu en förändring av mitt utseende.. 😛 Jag ska alldeles strax åka iväg till hårsalongen för en lite makeover! Och ärligt talat känner jag mig pirrig i hela kroppen hahhah.. Lite som när man träffar sin kärlek för första gången! Kan det ha blivit så att jag blivit kär i förändringar..? 😆 Inte vet jag, men det känns i alla fall som att jag tar ett stort steg i rätt riktning varje gång jag gör något med mitt utseende.. Vissa skulle kanske kalla det för ett beroende eller liknande haha? 😉 Men i mina ögon är det bara ett steg närmre mitt rätta jag.. Förstår ni hur jag menar?? Jag håller på att genomgå en stor förändring i mitt liv.. Och den går ut på att jag vill våga vara mig själv och känna mig trygg i den jag är! För som ni redan vet struntade jag i mig själv under en lång tid, och det måste jag ta igen.. (läs inlägget) Redan nu vågar jag visa mer av mig själv, men utseendemässigt känner jag mig inte helt som mig själv än.. Förstår ni?

Anyhow.. Jag måste göra mig iordning nu! Vi hörs när jag är hemma från salongen..

DSCN9552 DSCN9554

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.