LIVET

Dålig start på dagen

Godmorgon bloggen!

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt.. Det har varit storm hela natten! 🙁 Och det stormar fortfarande.. Gach, jag har till och med fått enorma påsar under ögonen haha! 😆 Då är det illa.. Eller vad säger ni? Jag har dessutom kraftig mensvärk.. Kan det här dagen starta på ett bättre sätt? 😉 Som tur är ska jag iväg till en hårsalong lite senare idag, och det gör mig alltid på bättre humör! Att bli ompysslad när jag har sömnbrist och mensvärk känns fantastiskt! Särskilt när det är så kallt och blåsigt utomhus.. Vad jag tänkte göra på salongen får ni se ikväll! It’s for me to know and you to find out hahah.. Har ni några gissningar??

Förresten.. Apropå att det har stormat hela natten så hörde jag ju att det var en “klass 1” varning över Stockholm idag! Tror ni att det kommer bli lika mycket kaos som förra gången..? Hoppas inte, för då kommer jag sitta fast på salongen i evigheter haha.. Antingen är det bara vädret som överdriver, eller så kommer stockholmarna få ett riktigt kaos! Vad tror ni? Det känns ju som att det ligger lite sanning i vad som sägs i alla fall.. Hur kommer min dag att sluta egentligen?

DSCN9483

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.