LIVET

Lugn hemmadag

Hej bloggen!

Min blogg har dessvärre legat nere under större delen av dagen.. 🙁 Varför vet jag inte..men nu verkar den fungera som vanligt igen!

Hur som helst.. Jag skulle egentligen träffa min pappa idag, men jag ställde in för att jag kände mig lite snuvig.. Och jag vill ju verkligen inte smitta honom om jag håller på att bli sjuk! 😮 Så vi bestämde oss för att ses på torsdag istället, om jag mår bättre då! 🙂 Idag har jag faktiskt bara svarat på bloggmejl, proppat i mig medicin och druckit stora mängder med te och ingefära.. Jag har nämligen ett litet knep när det kommer till förkylningar.. Först har jag en munspray som heter ColdZyme! Den har stoppat mina förkylningar under hela hösten, så den rekommenderar jag verkligen! Sedan brukar jag även dricka te för att bli varm, och i teet har jag i en halv tesked ingefära.. Jag vet faktiskt inte hur mycket ingefäran hjälper mot förkylningar.. Vet ni? Det känns som att det hjälper bara för att jag tror på att ingefära ska hjälpa haha! 😆 Men det finns säkert någon bevisning också.. Anyhow, jag får hoppas på att munsprayen och ingefäran hjälper!

Imorgon ska jag till frisören förresten.. Har jag berättat det? Jag är så spänd haha.. 😉 Förändringar gör mig pirrig i hela kroppen!

DSCN9509 DSCN9518

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.