LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

BUS:at mig

Hej bloggen!

Jag har precis smörjt in mig med BUS (brun utan sol) och tänkte alldeles strax äta en tidig middag.. Visst passar jag i orange hudton förresten? 😆 Jag lovar er att jag kommer se mindre orange ut så fort jag duschat av mig överflödet.. KICKS egna BUS är förövrigt jättebra ifall ni undrar! Den ger ett naturligt resultat när man väl har duschat bort det orangea.. 😀 Nu känner jag mig äntligen brun och underbar igen! Att vara blek från topp till tå passar inte min personlighet och jag känner mig lätt genomskinlig.. Men det är ju bara min smak hahah! 😉 Hur som helst, jag tänkte som sagt äta en tidig middag alldeles strax! Och på kvällens meny står det grönsakssoppa med creme fraiche spetsad med vitlök! Visst låter det gott? Jag har dessutom gjort den själv.. Snacka om att jag samlar vuxenpoäng haha.. 😎 Snart blir jag väl vegan och börjar återvinna också! Om jag ens har ork till det..? Att vara miljömedveten känns tyvärr komplicerat..

Juste.. Ska ni kolla på “Tillsammans mot cancer” klockan 20:00 ikväll? Jag tänkte faktiskt göra mig en stor kopp te, mysa ner mig i soffan och kolla.. Det är ju en väldigt viktig och känslomässig gala som innehåller både lycka och sorg! Förstår ni vad jag menar..? Det är ju många olika känslor på en och samma gång!

DSCN9451 DSCN9462

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.