DAGBOK

Bad och lermask

Godmorgon bloggen!

Idag är det nyårsafton och jag är så exalterad haha! Nyår har ju alltid varit speciellt för mig.. Jag tror att det är känslan av att klä upp sig och fira in ett nytt år tillsammans med fantastiska människor som gör det så himla unikt.. Dessutom brukar nyårsmenyn oftast bestå utav maträtter som inte serveras på alla andra högtider hahah.. Förstår ni vad jag menar? Sill och potatis är ju smarrigt, men kanske inte på alla svenska högtider! 😆 Det blir lätt för mycket av det goda då..

Morgonkaffet har tagit slut märkte jag precis.. 🙁 suck Jag får göra en kopp te istället, och därefter tänkte jag lägga mig i ett bad.. 🙂 Det är trots allt nyår och jag har inte unnat mig ett bad på jättelänge! Så det är dags nu.. Jag tänkte även applicera min favorit-lermask i ansiktet! Denna produkt kommer från “Loelle” och är fantastisk för min hy! 😀 Jag har ju en ganska känslig och normal/torr hy.. Så jag har alltid haft svårt med ansiktsmasker, eftersom dom flesta konstigt nog bara torkar ut eller irriterar mitt ansikte.. Men den här lermasken fungerar faktiskt jättebra på min hy! Och den drar ju även ut otroligt mycket orenheter..

Vi hörs lite senare babes..

DSC_4624

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.