DAGBOK

Årsresumé 2016

Jag har skrattat, gråtit, varit rädd och varit lycklig under 2016.. Med andra ord har jag det hänt otroligt mycket! Ärligt talat vet jag inte alls vart jag ska börja.. Men det är väl lika bra att börja med den första stora händelsen i år.. Och det var en exklusiv inbjudan till ett event!  😎 Men innan jag börjar berätta om hela mitt år vill jag förklara en sak.. Alla dom här händelserna jag kommer lyfta fram i det här inlägget har en speciell betydelse! Nämligen att dom gjort mig till en starkare person.. För exakt ett år sedan var jag vilse och rädd för mycket! Jag hade ingen aning om vem jag egentligen var.. Och vet ni varför? För att jag hade lyssnat på vad andra sa om mig.. Jag hade tagit åt mig av människors åsikter om min personlighet! Och något jag inte visste då var att dessa åsikter inte var vem jag var.. Utan snarare en bild som inte stämde in alls på mig själv! 🙁 Men det visste jag som sagt inte då.. Som tur är vet jag bättre nu! 🙂 Jag vet vem jag är och numera respekterar jag andras åsikter, utan att ta åt mig utav dom.. För alla har rätt till sina åsikter! Om just du tycker att jag är en “drama queen” eller liknande så respekterar jag det! 🙂 Alla har rätt till åsikter.. Men det betyder inte att alla åsikter är helt sanna! 😉 Jag har lärt mig det nu.. Lärt mig vem jag är!

I det här inlägget kommer jag fokusera på dom positiva händelserna som gjort mig till en starkare och lyckligare människa under året! Att lyfta fram specifika händelser som varit negativa eller krossat mitt hjärta känns faktiskt inte relevant.. Det enda ni behöver veta är egentligen att jag äntligen kan vara mig själv, utan att rodna eller skämmas på något sätt.. Jag är den jag är och jag vill aldrig bli någon annan! 🙂 Vet ni varför? För att det inte finns någon annan som mig.. Och det finns inte heller någon annan som är precis som du.. Fantastisk va? Embrace it..

ENT. CAMP – Året kickstartades med en exklusiv inbjudan från TV4.. Dom sökte youtubeprofiler till sitt nya nätverk ENT! 🙂 Jag blev inte signad, men jag mötte många nya vänner som jag har kontakt med fortfarande! Och ärligt talat är jag faktiskt riktigt glad över att det inte blev någon romans mellan mig och TV4’s nya nätverk den där dagen haha.. 😉 Om jag hade signat med dom så hade jag ju antagligen inte varit där jag är idag..

finest awardsToppbloggare – I slutet av April bytte jag bloggportal och fick titeln “Toppbloggare” på Finest! 😉 Jag kommer ihåg att det tog lång tid för mig att förstå.. Allting gick så otroligt snabbt från att jag blev kontaktad till att jag blev signad.. Och mitt i allt skulle jag sista-minuten shoppa en klänning till Finest Awards! Som ny toppbloggare ville jag verkligen visa upp mig på galan, och det gjorde jag tillsammans med min BFF! 😛 Vi hade det galet kul haha..

“Gangster” – Jag medverkade i Peter 08’s musikvideo också.. 😉 Då vägde jag lite mer och såg helt annorlunda ut i ansiktet och håret.. Men trots några extra kilon och en annorlunda look så ser jag ju riktigt söt ut.. Det här är ju en sådan grej som jag kommer visa för barnbarnen i framtiden, om jag får några haha! 😛 Visste ni att Peter har flyttat till USA förresten? Jag saknar att springa på honom på olika event här hemma i Stockholm..

dr mikael och tilde TV sjuan doktorsprogram platin carlson intervjuMedverkade i TV – Jag ställde för första gången upp på en intervju! Och i den pratade jag om ett problem jag har haft hela livet, nämligen ofrivillig rodnad i ansiktet som uppstår varje gång uppmärksamheten riktas mot mig! Jobbigt problem om man är bloggare haha.. 😉 Under intervjun ser man hur mitt ansikte blir alldeles knallrött haha.. 😆 Just då tyckte jag att det var jättepinsamt, särskilt eftersom programledaren påpekade det.. Men vet ni? Dom där pinsamma minuterna i TV-rutan botade mig.. Jag rodnar nästan aldrig längre, och jag tror det beror på att jag vågade vara öppen om problemet!

örebro blogg awards 2016 platins.se peter08Åkte på bloggresa – Peter höll i sitt första bloggevent! 😀 Och det var minst sagt en ny upplevelse för mig! Innan hade jag bara bloggat hemifrån och gått på några event.. Men ni var vi alltså ett gäng TV-profiler och bloggare som åkte iväg till Örebro för att dela ut priser till mindre bloggarna där! Vi åkte på eftermiddagen, kom fram till klubben på kvällen, festade större delen av natten och åkte sedan tillbaka till Stockholm vid 3-tiden.. Ärligt talat var jag helt slut efter den där kvällen! 😉 Det roligaste med hela resan var nog att jag lärde känna så många nya bloggare som jag fortfarande har kontakt med.

styleintime.se läppförstoring platins.seFyllde läpparna – Ingen har väl missat att jag sprutade in “filorga” i läpparna..? 😉 Många blev ju faktiskt arga och hotade mig.. Varför förstår jag fortfarande inte eftersom det bara gällde filler i läpparna? Hur som helst.. Att fylla läpparna var någonting jag velat göra länge, och ärligt talat var det någonting som skulle ha stor betydelse i mitt liv.. Det kanske låter ytligt, men utan fyllda läppar hade jag inte varit där jag är idag! 🙂 Efter behandlingen började jag le igen.. Och jag började även bry mig om mina egna åsikter framför andras! Läpparna fick mig att fokusera mer på mig själv..

tanumstrand spaModellade i Tanum – Jag och min BFF fick ett modelljobb i Tanum.. Och det är en resa jag sent kommer glömma haha! 😉 I efterhand inser jag hur bra den här resan var, trots en hel del tårar och ångest från min sida.. Jag tror att jag tvingades inse vissa saker, som att jag till exempel struntade i mig själv för att göra andra glada hela tiden! Och det är ju fel.. Resan tillsammans med min envisa BFF hjälpte mig att våga vara mig själv och säga ifrån senare under året..

wknd weekend festival 2016WKND – Under sommaren gick jag på min första festival någonsin.. 🙂 Om festivaler är min grej..? Det vet jag faktiskt inte än.. Jag hade VIP-biljetter till bägge dagarna för mig och en vän! Dock orkade jag bara gå första dagen.. Det blev helt enkelt för mycket med två dagar tror jag! Så jag antar att jag gillar festivaler, men inte i för stor mängd haha! 😉 Förstår ni vad jag menar? Jag skulle till exempel aldrig vilja tälta och leva på en festivalplats.. Det skulle nog bara göra mig rädd eftersom vad som helst kan hända i en sådan situation! Men däremot går jag gärna på festival för en dag, eller högst två!

frisör fringe tove makeover efterKlippte av håret – Jag har alltid älskar mitt långa hår, så min frisör Tove trodde att jag hade blivit galen när jag plötsligt bad henne klippa av det! 😉 Men jag hade inte blivit galen haha.. Jag hade bara insett att jag behövde bli av med allt gammalt och slitet i mitt liv.. Och det inkluderade även håret! Jag minns att det där frisörbesöket var ett stort steg för mig eftersom mitt hår hade varit lite av ett signum för min blogg dom senaste åren.. Förändringar är inte alltid lätta! Som tur var resulterade just denna förändring i att jag äntligen vågade vara mig själv igen.. Och jag vågade även blogga om det senare! (länk)Erwik Communication event lifetime clinic bloggare gizzy lillaamanda platinGalor och event – Inbjudningarna började trilla in allt oftare och jag fick uppleva fantastiska kvällar tillsammans med nyfunna bloggvänner som bland annat Amanda och Gizzy som ni ser här ovanför.. Ärligt talat har jag svårt att minnas exakt alla event som jag har varit på under året! Det har varit otroligt många, och det säger jag inte för att skryta haha.. 😆 Ärligt talat beror det nog bara på att jag har väldigt dåligt minne.. Ni hittar alla event HÄR!

Grekland 2016Reste utomlands – I oktober åkte jag till Kreta! 🙂 Och ärligt talat var det en resa som innehöll både skratt och gråt.. Medans jag var utomlands fick jag otroligt dåliga nyheter som gjorde att dom 3 sista dagarna var svåra att ta sig igenom! Men jag klarade det och blev en mycket starkare person på köpet. Det är jag glad över i efterhand.. Och trots dåliga nyheter och nyfikna skvallerbloggar lyckades jag faktiskt ha det kul också! 😀 Jag lärde mig helt enkelt att fokusera på det positiva.. Ni hittar förresten en videoblogg från min semester på Kreta HÄR! Personligen älskar jag att kolla på vloggen därifrån..

paul mitchell - lucia eventTestade rosa hår – Jag blev inbjuden till ett event på Paul Mitchell och fick även chansen att pröva en helt ny look.. Nämligen rosa hår! 😛 Under hela min uppväxt har ju rosa varit min absoluta favoritfärg.. Och jag har alltid velat testa rosa hår, men aldrig vågat eftersom det har varit utanför min comfort zone.. Men efter det här året finns det väl ingen comfort zone kvar haha! 😉 Jag har bokstavligen tvingats in i svåra situationer från dag 1 på år 2016.. Och det har relaterat i att jag vågar mycket mer! Så att spraya håret rosa och hamna i rampljuset kändes inte alls jobbigt.. Och med rampljuset menar jag att i princip alla ställde sig och fotade mig under min makeover haha! 😆 Tycker ni att det passar mig förresten? Jag kände mig som en söt liten skumtomte i rosa slingor..

bloggfotograferingFotografering – Jag avslutade 2016 med ett photoshoot i studio.. 🙂 Varför..? För att jag vill starta det nya året ordentligt! Ärligt talat har jag inte känt mig som en riktig toppbloggare under dom senaste månaderna, trots att jag är det på pappret.. Och anledningen till det är för att jag har en usel header och en design som jag verkligen inte är nöjd med! När jag går in på min blogg vill jag ju se perfektion.. Jag vill se mig själv, och det gör jag inte idag! Så därför tog jag mig tiden att göra en bloggfotografering, så att jag en gång för alla kan känna mig som en riktig toppbloggare! 😉 Det är dags för en förändring här på bloggen..

2 kommentarer

  • Angelica

    Du skrev till sista bilden att du vill att hedern ska spegla dig som toppbloggare. Din nya gör det verkligen, men vill du ha min personliga åsikt så tycker jag just den här sista bilden i detta inlägg hade varit så cool som header, Man får med att du sitter i en studio med massa studiolampor osv. Men vad vet jag ??? Bara en tanke.

    Krämis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.