DAGBOK

Ny choker

Godmorgon bloggen!

Jag tror att jag har fått en kärlek till chokers haha.. 😉 När jag såg den här skönheten i sammet kunde jag inte låta bli att köpa den! Dock gillar jag bara vissa chokers tror jag.. För ärligt talat har ju vissa en tendens att bara se fel ut! Jag föredrar dom stilrena och “mjuka” choker halsbanden. 🙂 Inget stål för min del..

Idag är det näst sista dagen på året förresten.. Hur tycker ni att det känns? 😛 Personligen kan jag knappt vänta tills 2017 är här! Jag tycker att det ska bli så otroligt roligt att få avslöja mina nyårslöften och även annat för er.. Som jag har nämnt tidigare kommer det ju ske en del förändringar på bloggen! Och den första förändringen kommer faktiskt ske bara timmar efter 12-slaget! Gach, jag vill bara berätta hahah.. Men jag ska försöka hålla mig från att berätta allting som är planerat.. 🙂 Annars blir det ju inga överraskningar kvar under det kommande året haha! Har ni några specifika nyårslöften förresten? Jag har några löften som jag tänkte dela med mig av i ett senare inlägg! Som den envisa bloggare jag är så vill jag uppnå mycket! Fast hellre för stora än för små löften.. 😉

Psst.. Chokern är från ginatricot!

DSCN9251 DSCN9281

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.