DAGBOK

Imorgon är det nyårsafton

Hej bloggen!

Kan ni förstå att det är nyårsafton imorgon..? 😛 Det känns ju faktiskt lite overkligt! Fast på ett bra sätt såklart.. Jag ska spendera årets näst sista kväll med att svara på bloggmejl och finslipa min nya bloggdesign! Ja, ni hörde rätt haha! Jag kommer byta bloggdesign inom kort och det ska bli så skönt.. 😀 Min sambo har förövrigt fotbollskväll med boysen här hemma.. Så jag tänkte isolera mig på mitt bloggkontor med bra musik i lurarna, ett glas vin och snacks.. Det kanske låter jättetråkigt i era öron hahah! 😆 Men ärligt talat ska det bli ganska skönt att bara få ägna sig åt bloggen.. Särskilt när jag har en helt ny design att se över!

Anyhow.. Jag tänkte som sagt svara på ett par bloggmejl innan klockan blir för mycket! Men vi hörs såklart imorgon igen, och då tänkte jag dela med mig utav en spännande årsresumé.. När jag bläddrade igenom fotona från det senaste året blev jag chockad.. Tänk att jag har varit med om så mycket på bara ett år! 😮

Har ni hört den här låten innan? Den har gått på repeat här hemma i flera dagar nu.. 😉 Älskar den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.